"Динамо" – "Мальме", "Вольфсбург" – "Олександрія": анонс, де дивитися матчі Ліги Європи

19 вересня 09:39

Українські футбольні клуби розпочнуть свій шлях в групі Ліги Європи.

 

У четвер, 19 вересня, київське "Динамо" та "Олександрія" стартують у груповому етапі Ліги Європи.

В Києві на НСК "Олімпійський" віце-чемпіон України зіграє проти шведського "Мальме".

"Динамо" знаходиться в кризі, не виграючи протягом уже шести матчів. Київський клуб в останніх домашніх матчах поспіль поступився "Шахтарю", вилетів від "Брюгге", а також зіграв внічию з "Олімпіком" і програв "Десні".

Тому перед підопічними Михайличенка стоїть завдання з перемоги стартувати в Лізі Європи. За словами відомого журналіста Ігоря Циганика, гра зі шведським "Мальме" буде дуже важлива для футболістів. У разі невдалого результату на них будуть накладені штрафні санкції з боку Ігоря Суркіса.

"Динамо" є головним фаворитом групи і просто зобов'язана виходити в плей-офф з першого місця, але судячи за ігровими проблемами, турнірний шлях може пройти не так вже й гладко.

Суперник "Динамо" шведський "Мальме" після 23-х турів свого чемпіонату йде на другому місці і відстає від лідера на два бали.

Не сказати, що шведська команда є грандом європейського футболу, але попсувати нерви своїм суперникам зможе.

Відразу пригадується зустріч донецького "Шахтаря" проти "Мальме" в Лізі чемпіонів чотири роки тому, коли у Швеції підопічні Луческу зазнали поразки 0:1, а могли поступитися і більше.

Правда у Львові "гірники" не залишили шведам шансів, розгромивши їх з рахунком 4:0.

Букмекери вважають фаворитом цього поєдинку українську команду. На перемогу столичного клубу дається коефіцієнт 1,90. На успіх "Мальме" можна поставити з коефіцієнтом 5,10. Нічия оцінюється коефіцієнтом 3,80.

Зазначимо, що за даними авторитетного німецького порталу transfermarkt, склад "Динамо" дорожче загальної вартості гравців "Мальме" майже в п'ять разів (97,8 млн євро проти 19,7 млн).

"Динамо" – "Мальме"

Четвер, 19 вересня, Київ, НСК "Олімпійський", 19:55

Арбітр: Александар Ставрєв (Північна Македонія)

Трансляція: "Футбол 1"

ZN.UA проведе онлайн-трансляцію матчу.

Орієнтовний склад "Динамо": Бойко, Караваєв, Шабанов, Кадар, Миколенко, Кадірі, Буяльський, Циганков, Гармаш , Де Пена, Бесєдін.

Прогноз ZN.UA: 2:1.

"Олександрія" перший в історії матч групового етапу Ліги Європи проведе на виїзді проти німецького "Вольфсбурга".

"Олександрія" стартувала в сезоні не самим кращих чином, але до старту в Лізі Європи Володимир Шаран вивів своїх підопічних на хороший рівень. У минулому турі "олександрійці" не залишили жодних шансів міцному "Дніпру-1" (2:0) і вийшли на третє місце в турнірній таблиці УПЛ.

Якщо "Олександрія" ніколи не грала у груповому етапі Ліги Європи, то "Вольфсбург" повернувся в єврокубки через чотири роки. У сезоні-2014/15 його виступ завершився у чвертьфіналі поразкою від "Наполі".

У Бундеслізі після чотирьох зіграних матчів "Вольфсбург" йде на п'ятому місці.

Букмекери вважають фаворитом цього поєдинку німецьку команду. На перемогу клубу з Вольфсбурга дається коефіцієнт 1,23. На успіх "Олександрії" можна поставити з коефіцієнтом 15,0. Нічия оцінюється коефіцієнтом 6,25.

"Вольфсбург" – "Олександрія"

Четвер, 19 вересня, Вольфсбург, "Фольксваген Арена", 22:00

Арбітр:Халіс Озках'я (Туреччина)

Трансляція: "Футбол 2"

Орієнтовний склад "Олександрії": Паньків, Лучкевич, Дубра, Бухал, Мірошниченко, Банада, Гречишкін, Довгий, Шастал, Безбородько, Третьяков.

Прогноз ZN.UA: 2:0.

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" увійшло в топ-5 по зростанню відвідуваності домашніх матчів в Європі.