Букмекери очікують, що "Шахтар" крупно програє "Реалу" в Лізі чемпіонів

14 вересня 17:30

"Гірники" стартують у груповому етапі ЛЧ матчем на "Сантьяго Бернабеу".

 

Донецький "Шахтар" завтра, 15 вересня, стартує в груповому етапі Ліги чемпіонів, де "гірникам" належить зіграти з "Реалом", ПСЖ і "Мальме". У першому поєдинку підопічні Мірчі Луческу на виїзді зіграють з мадридським клубом.

Букмекери не сумніваються, що "Реал" без проблем обіграє "Шахтар". Коефіцієнт на перемогу "Королівського клубу" - 1,17, на те, що матч завершиться внічию - 7,00, а на сенсаційну перемогу "гірників" - 15,00. При цьому найбільш вірогідними вважаються варіанти перемог "Реала" з великим рахунком і насухо: коефіцієнт 8,00 - на те, що матч завершиться з рахунком 3:0, коефіцієнт 9,00 - на 2:0 і 9,50 - на 4:0.

Відзначимо, що "Шахтар", на думку букмекерських контор, також має не найкращі шанси на вихід з групи. Фаворитом квартету очікувано є "Реал" - 1.03, не набагато гірші шанси у ПСЖ - 1.20, а ставки на те, що з групи вибереться "Шахтар", приймаються з коефіцієнтом 3.75. У шведський "Мальме" букмекери не вірять зовсім - 51.00.

Півзахисник "гірників" Тайсон цю групу назвав найважчої в історії виступів "Шахтаря" в ЛЧ: "В момент, коли випали "Реал" і ПСЖ, ми зрозуміли: нам ще ніколи не діставалися такі важкі суперники. Нинішня група, напевно, найважча в історії "Шахтаря". Але це Ліга чемпіонів, де грають лише найкращі команди. Ми повинні бути готові".

Нагадаємо, на шляху в груповий етап Ліги чемпіонів "Шахтар" пройшов турецький "Фенербахче" (3:0 за сумою двох зустрічей) і австрійський "Рапід" (3:2).