Буффон оголосив про те, що покине "Ювентус" після 17 проведених років в клубі

17 травня 13:10

Поки невідомо, чи завершить голкіпер кар'єру футболіста.

 

Легендарний воротар італійського "Ювентуса" Джанлуїджі Буффон підтвердив, що майбутній матч з "Вероною" у рамках чемпіонату Італії стане для нього останнім у складі туринського клубу. Про це 40-річний футболіст оголосив на сьогоднішній прес-конференції. У суботу, 19 травня, "Ювентусу" належить провести матч 38-го туру італійської Серії А з "Вероною".

"Це завершення чудової подорожі, в якій мені пощастило бути з людьми, які дійсно дбали про мене. Я відчував це день за днем, і через їх любов я бився і старався з усіх сил", - сказав Буффон.

За інформацією ряду ЗМІ Буффон може на якийсь час відкласти рішення про завершення кар'єри професійного футболіста. Італійський голкіпер може продовжити кар'єру в "Ліверпулі".

Нагадаємо, що Буффон виступає за "Ювентус" з 2001 року. На його рахунку 655 матчів (300 – "на нуль") у складі туринського клубу, з яким Буффон 9 разів виграв Серію А і 4 рази - Кубок Італії, але так і не переміг у Лізі чемпіонів.

Легендарний голкіпер є рекордсменом за іграми за збірну Італії - у нього їх 176. У 2006 році він разом з національною командою виграв чемпіонат світу.

Раніше знаменитий бразильський футболіст Роналдіньо завершив кар'єру.