Блохін не отримував пропозиції очолити збірну Ізраїлю

29 сiчня 11:41

Український тренер обурений чутками про свої фінансові запити.

 

Олег Блохін спростував інформацію про те, що отримав пропозицію очолити збірну Ізраїлю, але при цьому висунув "астрономічні фінансові умови".

"Ніхто поки з ізраїльської федерації до мене не звертався, і я ні з ким нічого не обговорював. Якщо надійде пропозиція - поговоримо. Все інше - ні на чому не засновані чутки.

Неприємно, коли хтось афішує завідомо неправдиву інформацію як про переговори, так і про нібито пред'явлені мною захмарні фінансові вимоги", - підкреслив Блохін в коментарі "Спорт-Експрес в Україні".

При цьому тренер сказав, що від переговорів з ізраїльською федерацією відмовлятися не став би: "З моєї точки зору, перешкод до переговорів немає. Звернуться до мене представники ізраїльської федерації - поговоримо безпосередньо. Але вважаю за потрібне підкреслити, що поки у нас не було ніяких контактів. Абсолютно...".

Нагадаємо, останнім місцем роботи Блохіна було київське "Динамо", звідки тренера відправили у відставку в квітні 2014 року. При Блохіні "Динамо" не виграло жодного трофея і вперше в історії українських чемпіонатів опустилося нижче другого місця. Також Блохін встановив антирекорд поразок київського клубу в УПЛ - 12 у 44 матчах.