Блохін хоче відновити тренерську кар'єру

21 липня 13:25

Екс-наставник "Динамо" ледь не опинився в чемпіонаті Саудівської Аравії.

 

Екс-тренер "Динамо" і збірної України Олег Блохін був близький до того, щоб очолити аравійський "Аль-Іттіхад". Однак клуб із Саудівської Аравії зробив вибір на користь румунського тренера Ласло Болоні, про що вже повідомив у своєму офіційному "Твіттері".

Тим не менш, Блохін в коментарі "Сегодня" щодо можливої роботи в "Аль-Іттіхаді" сказав "не підтверджую, але і не спростовую", зазначивши, що переговори все ж велися. А також заявив, що планує повернутися до тренерської діяльності: "Будь-який варіант треба розглядати. Тренер повинен працювати. А я не працюю вже рік. Треба бути в дії. Є й інші варіанти, крім "Аль-Іттіхада". Конкретикою володіє мій агент Шандор Варга".

Нагадаємо, останнім місцем роботи Блохіна було київське "Динамо", звідки тренера відправили у відставку у квітні минулого року. При Блохіні "Динамо" не виграло жодного трофея і вперше в історії українських чемпіонатів опустилося нижче другого місця. Також Блохін встановив антирекорд поразок київського клубу в УПЛ - 12 у 44 матчах.

Читайте також: Вперше після відставки з "Динамо" Блохін розповів про плани на майбутнє

Раніше український фахівець також працював з низкою грецьких клубів, ФК "Москва" і двічі - зі збірною України, яку в 2006 році вивів у чвертьфінал чемпіонату світу.