Бій з Кемпбеллом буде для Ломаченка найскладнішим у кар'єрі - промоутер

20 серпня 14:34

При цьому українець здатен підкорити британську публіку.

 

Олександр Красюк, промоутер екс-абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика (16-0, 12 КО), в інтерв'ю Luckypunch.net поділився своєю думкою про бій за титули WBA, WBC і WBO в легкій вазі між Василем Ломаченком (13-1, 10 КО) і Люком Кемпбеллом (20-2, 16 КО).

"Я вам чесно скажу, з нетерпінням чекаю цього поєдинку. На мій погляд, це буде найскладніший бій у кар'єрі українця. Зі зворотного боку цей поєдинок дасть Ломаченку можливість прогресувати, як і боксеру, хоча там йому вже нікуди прогресувати.

Бій з Кемпбеллом дуже непростий з усіх боксерських точок зору, також і з медійної точки зору, адже він буде битися у Великобританії, в Лондоні, проти місцевого олімпійського чемпіона, де весь стадіон буде підтримувати Кемпбелла.

Однак знову ж, чим відрізняється британський вболівальник від всіх інших вболівальників? Вони розбираються в боксі, вони підтримують своїх, але вболівають за бокс. Коли Василь здобуде перемогу, вони будуть стоячи його вітати та бажати успіху", - зазначив Красюк.

Нагадаємо, бій Ломаченко - Кемпбелл відбудеться 31 серпня в Лондоні. На кону будуть стояти пояси українця за версіями WBA, WBO і The Ring, а також вакантний титул WBC.

Раніше повідомлялося про те, що у мережі з'явилося відео підготовки Ломаченка до бою з Кемпбеллом.