Бій Усик – Лебедєв може пройти в Росії

20 березня 17:42

Таку ідею запропонує російський промоутер.

 

Російський промоутер Володимир Хрюнов має намір брати участь у торгах на організацію бою абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика (16-0, 12 КО) і Дениса Лебедєва (32-2, 23 КО).

Хрюнов запропонує Усику і Лебедєву провести бій в Росії, а у разі, якщо хтось відмовиться, то буде брати участь у промоутерських торгах 28 березня.

"Я збираюся, як незалежний промоутер зробити пропозицію і Лебедєву та Усіку провести цей бій в Росії. Якщо хтось відмовиться, то буду брати участь у торгах, які призначені на 28 березня в Панамі. У крайньому разі, у мене є запасний варіант, який сподобається всім – це реванш Лебедєва та Мурата Гассієва. Цей бій також зібрав би футбольний стадіон в Росії.

Усик позбудеться титулу в першій важкій вазі, якщо не проведе захист. Але в його команді працюють професіонали, вони приймуть правильне рішення. Я хочу, щоб Денис переміг Усика. Це було б вершиною його кар'єри. Вірю, що бій відбудеться", - цитує Хрюнова "Спорт-Експрес".

Нагадаємо, вчора, 19 березня, стало відомо про те, що WBA зобов'язала Усика провести захист титулу проти російського боксера Дениса Лебедєва.

Усик володіє поясом WBA в першій важкій вазі, який при переході у суперважку стане вакантним. Лебедєв є "чемпіоном у відпустці" по лінії WBA.

Раніше повідомлялося про те, що інформація про наступного суперника Усика з'явиться в найближчі дні.