Бій Кличко - Ф'юрі перенесуть на кінець листопада або лютий

29 вересня 14:56

Поки українець буде заліковувати травму, британський боксер проведе поєдинок проти кікбоксера.

 

Поєдинок Кличко - Ф'юрі може бути перенесено на кінець листопада або навіть лютий. На даний момент визначеності в цьому питанні немає, так як канал Sky Sports хоче розвести великі бої за часом.

Повідомляється, що британська телекомпанія планує заробити максимальну кількість грошей не тільки від бою Кличко - Ф'юрі, але і від боїв Келла Брука з Дієго Чавесом (24 жовтня) і Ентоні Джошуа з Ділліаном Вайтом (12 грудня). Всі три поєдинки в Sky хочуть показувати в своїй системі платних трансляцій і вважають, що якщо бій Кличка і Ф'юрі поставити на 28 листопада, то від цього зменшиться кількість продажів "сусідніх" вечорів боксу, так як не всі британські вболівальники готові платити за такі трансляції щомісяця.

"Бій за титул чемпіона світу має бути більш пріоритеним, ніж поєдинок двох хлопців, які ще навіть не приміряли пояс чемпіона Великобританії. Зараз ми націлюємося на 28 листопада, але це ще не офіційна інформація", - зазначив тренер британського претендента Пітер Ф'юрі.

У той же час Тайсон Ф'юрі заявив, що бій можуть перенести навіть на лютий: "Можливо, мені доведеться чекати лютого, щоб розмазати Кличка. На наступній прес-конференції я заклею собі рот, щоб не налякати його".

Поки ж Ф'юрі скористається паузою і проведе бій проти зірки кікбоксингу Ріко Верховена. Тренувальний поєдинок, який триватиме 12 раундів, пройде 24 жовтня, в той же день, коли український та британський боксери повинні були вийти в ринг.

Нагадаємо, Володимир Кличко отримав травму литкового м'яза. Українець буде заліковувати пошкодження у лікаря збірної Німеччини з футболу Ханса Мюллера-Вольфарта.