Безус оформив дубль у матчі чемпіонату Бельгії

29 квiтня 11:30

Українець продовжує успішний сезон у Бельгії.

 

Український півзахисник "Сент-Трюйдена" Роман Безус двома точними ударами допоміг своїй команді перемогти "Остенде" (4:1). Безус на матч з "Остенде" вийшов в стартовому складі – на 62-й хвилині півзахисник збірної України за рахунку 1:1 вивів свою команду вперед, а в компенсований час поставив крапку в грі.

"Можливо, це моя найкраща форма в кар'єрі. Я виходив у старті в п'яти з шести матчів "Сент-Трюйдена", це додає мені впевненості, і я хотів би далі виступати на такому рівні", - прокоментував свою гру Безус.

Роман Безус перейшов в "Сент-Трюйден" з "Дніпра" на правах вільного агента в 2016 році. За дніпровський клуб півзахисник виступав з 2015 року, а перед цим захищав кольори "Ворскли" і "Динамо".

В поточному сезоні українець у всіх турнірах відіграв 25 матчів, в яких забив 5 голів і віддав 4 результативні передачі.

"Сент-Трюйден" після 6 матчів в групі Ліги Європи займає 2-е місце, відстаючи від лідируючого "Локерена" на 4 очки. Наступний матч команда Романа Безуса зіграє 5 травня проти "Ейпена".

Раніше Безус відзначився гольовою передачею в чемпіонаті Бельгії.