Берінчик може стати обов'язковим претендентом на пояс чемпіона світу

07 лютого 14:00

Українець планує провести три поєдинки у 2019 році.

 

Володар поясу WBO International в легкій вазі Денис Берінчик (10-0, 7 КО) може отримати статус обов'язкового претендента на бій з чемпіоном світу до кінця 2019 року. Про це в інтерв'ю Boxing Scene заявив промоутер українця Олександр Красюк.

"В цьому році він проведе, як мінімум, два, а в ідеалі, чотири бою. Він просить мене про три поєдинка, і я повинен дати йому це число. Сподіваюся, все складеться і наступний поєдинок відбудеться 20 квітня. У нас вже заплановано шоу в "Палаці спорту" в Києві. Зараз ведуться переговори з потенційними суперниками Берінчика. Наш матчмейкер працює над тим, щоб підібрати опонента з топ-15 рейтингу. Так що у нас є обґрунтоване бажання незабаром вивести Берінчика на статус обов'язкового претендента.

Спочатку потрібно знайти йому суперника з топ-15 рейтингу. На даний момент Берінчик – володар поясу WBO International і 11-й номер рейтингу. Як тільки він переможе боксера з топ-15, то відразу ж потрапить у першу п'ятірку – такі правила. Ну а після другого захисту свого пояса, в залежності від якості перемоги, Берінчик може піднятися до статусу обов'язкового претендента. Все що потрібно від Дениса – перемагати", - повідомив Красюк.

Нагадаємо, 22 грудня минулого року Денис Берінчик у Броварах став інтернаціональним чемпіоном за версією WBO, перемігши технічним нокаутом у сьомому раунді філіппінця Росекі Крістобаля (15-3, 11 КО).

Раніше повідомлялося про те, що наступний бій Берінчика пройде в квітні.