"Барселона" розірвала контракт з гравцем через кілька годин після підписання

29 грудня 10:17

Угода була розірвана через образливі твіти молодого футболіста.

 

"Барселона" розірвала контракт з гравцем молодіжного складу Серхі Гвардіолою вже через кілька годин після його підписання. Причиною тому став "Твіттер" 24-річного футболіста.

Угоду з гравцем було підписано в понеділок, 28 грудня, але незабаром офіційний сайт "Барселони" повідомив про розірвання контракту. В "Твіттері" гравця були знайдені образливі повідомлення на адресу каталонського клубу і Каталонії з вживанням ненормативної лексики, залишені ще в 2013 році. У той же час гравець вихваляв головного конкурента "Барселони" мадридський "Реал", написавши "Hala Madrid".

Футболіст вже приніс свої вибачення і заявив, що не знає, звідки з'явилися дані твіти: "Приношу вибачення "Барселоні" і всій Каталонії, я допустив помилку. Але я не публікував ці твіти, це непорозуміння. Вони з'явилися в 2013 році, і я навіть не знав про їх існування. Хтось розмістив твіти в моєму профілі. Ще раз приношу тисячу вибачень, для мене це буде хорошим уроком. Якщо б я був на місці керівництва "Барселони", то вчинив би так само".

Читайте також: Головний тренер збірної Мексики з футболу звільнений за напад на журналіста

Зазначимо, що сезон 2015/16 Гвардіола починав у другому за силою дивізіоні чемпіонату Іспанії в складі "Алькоркона". У минулому сезоні 24-річний півзахисник виступав за клуб третьої ліги "Ельденсе", у складі якого в 39 матчах забив 17 м'ячів.