Аргентина вдруге поспіль програла Чилі у фіналі Кубка Америки

27 червня 10:06

Доля трофею вирішилася в серії післяматчевих пенальті, де промах допустив Мессі.

 

Збірна Чилі вдруге поспіль здобула перемогу у фіналі Кубка Америки. У поєдинку за трофей чилійці знову обіграли збірну Аргентини.

В основний і додатковий час суперники не виявили переможця, причому обидві команди не змогли дограти до фінального свистка в повних складах - ще в першому таймі у Чилі поле залишив Діас, а у Аргентини був вилучений Рохо.

У серії пенальті перемогу з рахунком 4:2 здобула чилійська збірна. Зазначимо, що у Аргентини перший же удар не реалізував Мессі, також промах допустив Білья.

Аргентина - Чилі - 0:0 (по пенальті 2:4)

Аргентина: Ромеро, Отаменді, Рохо, Меркадо, Фунес-Морі, Маскерано, Білья, Банега (Ламела, 111), Ді Марія (Краневіттер, 57), Мессі, Ігуаїн (Агуеро, 70).

Чилі: Браво, Ісла, Босежур, Хара, Варгас (Кастільо, 109), Відаль, Фуенсаліда (Пуч, 80), Арангіс, Санчес (Сільва, 104), Медель, Діас.

Видалення: Рохо, 43 - Діас, 28.

Серія пенальті: 0:0 Відаль (воротар), 0:0 Мессі (мимо), 0:1 Кастільо. 1:1 Маскерано, 1:2 Арангіс, 2:2 Агуеро, 2:3 Босежур, 2:3 Білья (воротар), 2:4 Сільва.

Таким чином, збірна Чилі стала дворазовим переможцем турніру. Нагадаємо, рік тому Чилі вдалося виграти у Аргентини в серії пенальті з рахунком 4:1.

Читайте також: Збірна Аргентини вийшла у фінал Кубка Америки

Володарями бронзових медалей Кубка Америки-2016 стали колумбійці. У фіналі вони обіграли команду США з рахунком 1:0.