Анчелотті влітку змінить Гвардіолу в "Баварії"

20 грудня 15:51

Мюнхенський клуб офіційно заявив про майбутні зміни на позиції головного тренера.

 

Італійський тренер Карло Анчелотті влітку очолить мюнхенську "Баварію". Нинішній тренер клубу Хосеп Гвардіола не буде продовжувати свій контракт і покине команду після закінчення сезону.

"Ми вдячні Пепу Гвардіолі за все, що він зробив для нашого клубу з 2013 року. Я впевнений, що Пеп і команда тепер будуть працювати ще інтенсивніше для того, щоб досягти поставлених цілей, незважаючи на те, що тепер точно відомо, що Пеп покине "Баварію", - заявив голова правління "Баварії" Карл-Хайнц Румменігге.

"Карло Анчелотті в якості тренера домігся великих успіхів, він тричі перемагав в Лізі Чемпіонів. Це спокійний, збалансований фахівець, який знає як працювати з зірками і грати в різноманітний футбол. Ми шукали таку людину і знайшли його. Ми в передчутті спільної роботи", - підкреслив Румменігге.

Сам же Анчелотті в своєму "Твіттері" написав, що пропозиція від німецького гранда затьмарила всі інші варіанти: "Коли стало відомо про інтерес з боку "Баварії", я вже не хотів розглядати ніяких інших пропозицій. Я бажаю "Баварії" і моєму другові Гвардіолі всього найкращого в поточному сезоні".

56-річний Анчелотті підпише з "Баварією" трирічний контракт. За неофіційною інформацією, зарплата італійця складе 15 мільйонів євро на рік.

Нагадаємо, останнім місцем роботи Анчелотті був мадридський "Реал". Раніше італійський тренер також працював з ПСЖ, "Челсі", "Міланом", "Ювентусом", "Пармою" і "Реджаною". Анчелотті тричі вигравав Лігу чемпіонів, а також перемагав у чемпіонатах Італії, Англії і Франції.

Читайте також: Один з кращих тренерів світу Гвардіола погодився очолити англійський клуб - ЗМІ

Що стосується Гвардіоли, то, за повідомленнями ЗМІ, його хочуть бачити у себе два клуби з Манчестера - "Юнайтед" і "Сіті".