Алієв погодився грати за аматорський клуб безкоштовно

05 квiтня 15:10

Про домовленість з екс-гравцем "Динамо" розповів тренер "Катандзаро".

 

Екс-гравець "Динамо" і збірної України Олександр Алієв погодився грати за аматорський клуб "Катандзаро", який виступає в Київській футбольній аматорській лізі, безкоштовно. Про це розповів тренер команди Олександр Сицко.

"Ніяких гонорарів ми йому не обіцяли. Просто за нашу команду грає його друг, який запропонував йому пограти у нас. І Саша сказав: "А давайте!". Ось так, за дружбу. Правда, поки Алієв не провів жодного тренування і жодного матчу. І, можливо, це не скоро і відбудеться, враховуючи складну ситуацію в його родині. Але для участі в змаганнях ми його заявили.

Нам було б почесно і йому приємно - побалуватися, хоча його улюблений 88-й номер у нас вже зайнятий. До речі, ще зовсім недавно за нас грав у спарингах Денис Дедечко, який в цьому сезоні виступав в ЛЧ за "Астану", - розповів Сицко в коментарі "Сегодня".

Читайте також: Алієв не хоче грати в чемпіонаті Азербайджану

Нагадаємо, раніше Алієв виступав за аматорський "Рух" з Винників. У грудні футболіст заявляв, що готовий продовжити кар'єру в "Русі", однак, судячи з усього, не отримав пропозиції про продовження співпраці.

Останнім професійним клубом Алієва був російський "Анжи", за який плеймейкер виступав до січня 2015 року.