ЗМІ: П'яні міліціонери стріляли по всіх, хто стояв на ґанку ресторану

11 жовтня 08:01

П'яні міліціонери почали стрілянину у житомирському кафе «Шашличний двір» через те, що офіціантка попросила їх не бити посуд. Про це повідомив чоловік, який відрекомендувався родичем пораненого власника закладу.

 

«Розпалені спиртним співробітники УБОЗу почали бити посуд. Підійшла дівчина-офіціантка і попросила розрахуватися. Один з міліціонерів схопив її за шию і сказав щось на кшталт "пішла геть". Директор закладу Сако Мартиросян підійшов до бешкетників і закликав до порядку. І тут же отримав удар в обличчя. Потім ці троє вискочили на вулицю, директор викликав наряд "Титану" і пішов їх зустрічати. Але на вулиці убозівці відкрили по ньому вогонь. Стріляли двоє», - повідомив родич власника ресторану, який відрекомендувався Георгієм.

Директор ресторану отримав чотири гумові кулі у спину. Окрім нього, було поранено чотирьох відвідувачів, у тому числі одну жінку. Їх не зупинило навіть те, що на ґанку був дев'ятирічний хлопчик. Дитина не постраждала від стрілянини.

Співробітники "Титану" приїхали, коли один з компанії кинувся з ножем на директора ресторану. Міліціонерам довелося застосувати силу.

«Вони безладно стріляли з пістолетів по всіх, хто знаходився на ґанку ресторану. Люди кинулися до приміщення, але гумові кулі впивалися в їхні спини...Це були двоє співробітників УБОЗ обласного управління міліції та їх київський колега. Всі троє були у цивільному, але житомирян тут впізнали і без форми», - стверджують очевидці.

Відділ внутрішньої безпеки УМВС проводить службове розслідування, матеріали якого передадуть до прокуратури.