Volkswagen випадково показав свій оновлений Tiguan

03 лютого 22:00

У четвер, 3 лютого, на офіційному сайті німецького виробника автомобілів Volkswagen на короткий час з'явилася фотографія оновленого кросовера Tiguan, який готують до весняної презентації. Раніше планували, що публіка вперше побачить автомобіль безпосередньо в березні 2011 року на моторшоу в Женеві. Деякі європейські видання повідомили, що витік не планували й сталася він випадково.

 

Зважаючи на фотографії, що все ж потрапили до мережі, зовнішній вигляд Tiguan став максимально близький до фірмового стилю лінійки Volkswagen. Колишню світлотехніку вітепер замінено на фари головного світла з світлодіодними секціями, зазнали змін решітка радіатора і передній бампер. Оскільки зображення існує лише в одному екземплярі й ракурсі, нічого сказати про задню частину авто не можна.

Раніше Volkswagen повідомляв, що швидше за все діапазон двигунів вдосконаленого Tiguan не зміниться. Сучасну модель продають в Європі з 1,4 - і 2,0-літровими бензиновими моторами, що розвивають від 122 до 170 кінських сил, а також із 110-і 140-сильними дизелями об'ємом два літри.

На моторшоу в Женеві Volkswagen проведе також світову прем'єру кабріолета Golf. Його майбутнє виробництво компанія офіційно підтвердила в листопаді 2010 року. Наразі конвеєр для випуску цього автомобіля вже підготовлений на заводі в німецькому Оснабрюку, створеному на базі підприємства кузовного ательє Karmann.

Також Женева представить глядачам сім нових концепт-карів, які були створені брендами, що входять до складу концерну VW. До прототипів увійдуть автомобілі Seat, Skoda, VW та Audi. Також дві машини під маркою Volkswagen представить ательє Italdesign Giugiaro, що перейшло під контроль німецького автовиробника минулої весни.

За матеріалами Autoblog