Туроператори приймають заявки на повернення коштів за тури до Єгипту

01 лютого 08:37

Провідні українські туроператори приймають заявки на повернення коштів за раніше оплачені тури від туристів, що вирішили відмовитися від подорожі, стверджують в Асоціації лідерів турбізнесу України (АЛТУ).

 

Згідно з повідомленням, на курортах Єгипету станом на 31 січня відпочиває близько 6,5 тисяч туристів з України, 80% з яких мають планово повернутися в Україну протягом найближчого тижня.

«Провідними туроператорами для туристів, що мають сумніви щодо своєчасності відпочинку у Єгипту, організовано можливість перебронювати тури на інші дати або на інші напрямки», - йдеться в повідомленні.

За інформацією єгипетських партнерів українських туроператорів на курортах і в готелях Хургади, Шарм-ель-Шейха і Дахаба присутні представники туристичної і звичайної поліції. Проте,. Від туристів, що вирішили відмовитися від подорожі, туроператори приймають заявки на повернення коштів за раніше оплачені тури.

Нагадаємо, в містах Єгипта вже тиждень відбуваються масові акції протесту проти чинної влади. До провідного єгипетського курорту, Шарм-ель-Шейха, було введено війська.