Старший Ландік захистив честь Єфремова від нападок сина

18 листопада 07:16

Народний депутат Володимир Ландік (Партія регіонів) вважає, що заява його сина - Романа Ландіка про народного депутата Олександра Єфремова є результатом озлоблення і «непотрібного читання різних версій про витоки конфлікту».

 

«Менше б у в'язниці давали читати - було б краще. У Романі говорить образа, злість. Він думає, що йому свої, луганчани, не допомагають, а я знаю, що дуже йому допомагають і дбають про його долю», - сказав Володимир Ландік «КоммерсантЪ-Украина».

Нагадаємо, що вчора Роман Ландік на суді справжньою причиною порушення кримінальної справи назвав «політичні інтриги», до яких має відношення голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

«Всі чудово знають, хто це зробив, це знає вся країна...Ми знаємо Єфремова, його роботу до цього. Це добре, що я живий, а не там, де Кушнарьов (народний депутат Євген Кушнарьов помер 17 січня 2007 року від кульового поранення, отриманого на полюванні - ред.). І добре, що можу говорити, адже через нього (Євгена Кушнарьова - ред.) кар'єра Єфремова пішла вгору", - плутано пояснив Роман Ландік.

4 липня в луганському ресторані «Баккара» Р.Ландік жорстоко побив 20-річну дівчину. Відеозапис інциденту викликав величезний суспільний резонанс у країні, і проти Р.Ландіка порушили кримінальну справу за статтею «хуліганство».

У зв'язку з відсутністю Р.Ландіка за місцем проживання 9 липня його було оголошено в розшук і було затримано у Краснодарському краї (Росія). 21 вересня його булоекстрадовано до України.

Ленінський районний суд Луганська 26 вересня виніс рішення про арешт Р.Ландіка на два місяці.