Співробітники компаній хочуть не новорічних вечірок, а грошей

08 грудня 13:42

Компаніям, що збирають співробітників на дорогу новорічну вечірку, варто подумати ще раз - значна частина працівників воліла б отримати гроші, продемонструвало опитування Harris Interactive.

 

Тільки 4% опитаних назвали різдвяну вечірку головним об'єктом своїх бажань.

Майже дві третини з 2574 осіб, які взяли участь у дослідженні, повідомили, що воліли б на Новий рік бонус, 62% висловилися на користь збільшення зарплати, а ще 32% хотіли б отримати більш високі відпускні.

«Доти, поки ми не побачимо, що вплив кризи сходить нанівець, працівники віддадуть перевагу грошам та іншим фінансовим заохоченням, щоб бути в змозі звести кінці з кінцями на свята», - повідомив Расті Рефф з компанії Glassdoor, що допомагала при проведенні опитування.

Подарункова картка у продуктовий магазин, можливість весь рік працювати з дому і акції компанії також опинилися на початку списку найкращих подарунків.

10% працівників віддали б перевагу медичному страхуванню, 8% повідомили, що їм не завадив би абонемент у спортклуб, а 3% висловилися на користь оплати витрат на транспорт.

Тільки 2% опитаних віддали б перевагу золотому годиннику або іншому подібному аксесуару.

Три чверті респондентів вважають, що заслужили заохочення в цьому році, а 58% повідомили, що сподіваються отримати подібний бонус.