Сьогодні в центрі Києва обмежать рух автотранспорту

11 листопада 07:53

У Києві у зв'язку з проведенням товариської зустрічі між збірними командами України та Німеччини з футболу, яка відбудеться сьогодні на НСК «Олімпійський», вводиться обмеження руху на прилеглих до стадіону вулицях. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

 

Зокрема, з 19:00 11 листопада до 00:30 12 листопада буде перекрито рух транспорту на: вул.Еспланадній (від вул.Басейної до вул.Саксаганського); вул.Рогнідинській (від вул.Шота Руставелі до вул.Еспланадної); вул.Жилянській (від вул.Червоноармійської до вул.Шота Руставелі); вул.Фізкультури (від вул.Червоноармійської до заїзду на НСК «Олімпійський»); вул.Червоноармійській (від вул.Димитрова до вул.Жилянської).

При необхідності, рух автотранспорту буде також обмежено на вул.Димитрова (від вул.Червоноармійської до вул.Барбюса) і пров.Лабораторному (від вул.Барбюса до вул.Госпітального).

Разом з тим, з метою вільного проходу вболівальників до НСК «Олімпійський», з 17:00 буде заборонено паркування транспортних засобів на тротуарах вул.Червоноармійської від пл.Толстого до вул.Жилянської.

Станції «Палац Спорту» та «Олімпійська» після завершення матчу будуть закриті на вхід пасажирів. Окрім цього, сьогодні з 19:00 до закінчення руху потягів Київський метрополітен збільшує кількість потягів на всіх лініях метрополітену.

Також 11 листопада ц.р. на Святошинсько-Броварській і Куренівсько-Червоноармійській лініях з 23:00 до закінчення руху потягів передбачені додаткові резервні склади для подачі їх на лінії в разі потреби залежно від пасажиропотоку.