Пожежник отримав 350 тис. грн хабара за прийом робіт на НСК «Олімпійський»

25 листопада 08:44

Співробітники Служби безпеки України спільно із Генеральною прокуратурою України 24 листопада затримали в Києві на «гарячому» під час одержання хабара головного державного інспектора відділу нагляду за об’єктами підвищеної небезпеки та Євро-2012.

 

Посадовець департаменту пожежної безпеки Державної інспекції техногенної безпеки України, полковник служби цивільного захисту населення, вимагав та одержав від комерційного директора одного з товариств з обмеженою відповідальністю 350 тис. грн за погодження актів прийняття будівельно-монтажних робіт, виконаних на НСК «Олімпійський». Гроші хабарник отримав у своєму службовому кабінеті, де і був одразу затриманий співробітниками СБУ.

Матеріали СБУ про вимагання та одержання затриманим хабара в порядку ст. 97 КПК України передані до Генеральної прокуратури України для порушення кримінальної справи за ознаками складу злочину, передбаченого ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України, повідомляє прес-служба СБУ.

Нагадаємо, що НСК «Олімпійський» було відкрито 8 жовтня. Реконструкція стадіону обійшлася українцям майже в 600 млн доларів.