Могилянка висловила підтримку кривдниці Табачника

27 вересня 06:33

Києво-Могилянська академія висловлює моральну підтримку Дарині Степаненко, яка дала ляпасу квітами міністру освіти Дмитру Табачнику, але сподівається, що студентка «перегляне своє ставлення до подібних форм висловлення протесту від імені університетського середовища».

 

Про підсумки зустрічі з представниками студентських організацій Могилянки розповів в своєму блозі президент академії Сергій Квіт.

На зустрічі було вирішено, що Д.Степаненко залишатиметься студенткою Києво-Могилянської академії і корпоративна угода з нею розриватися не буде.

«Оцінюючи її вчинок з букетом квітів, ми вважаємо, що вона, попри щирість своїх мотивацій, була втягнена у масштабну інформаційну провокацію, метою якої було створення брудного інформаційного тла навколо Києво-Могилянської академії», - наголосив С.Квіт.

Нагадаємо, що 17-річна студентка Києво-Могилянської академії 22 вересня Дарина Степаненко дала ляпаса букетом квітів міністру освіти Д.Табачнику під час форуму міністрів освіти європейських країн «Школа ХХI століття: Київські ініціативи».