Міліція пред'явила звинувачення вбивцям фотокора Розвадовського

28 грудня 17:39

Міліція пред'явила звинувачення чотирьом підозрюваним у вбивстві фотокореспондента газети "2000" Віталія Розвадовського в Києві. Про це агентству "Українські Новини" повідомило джерело в МВС.

 

За його словами, пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 115 КК (умисне вбивство з корисливих мотивів, вчинене групою осіб).

Троє підозрюваних, у тому числі і знайомий В.Розвадовського Ярослав Полушкін, заарештовані і знаходяться в СІЗО.

Ще одно підозрюваного звільнено під підписку про невиїзд.

За словами джерела, розслідування підтвердило причину нападу на фотографа. Також були визначені ролі кожного з підозрюваних.

"Мотив злочину - не повертати гроші (Розвадовського). Усім пред'явлено звинувачення. Усі вони - виконавці або співвиконавці", - зазначив співрозмовник агентства.

За його словами, обвинуваченим загрожує від 10 до 15 років в'язниці або довічне ув'язнення.

Як повідомлялося, пізно ввечері 28 листопада в Києві в результаті конфлікту на побутовому
ґрунті був убитий фотокореспондент газети "2000" В.Розвадовський. Він отримав численні колото-різані поранення голови і шиї в результаті сутички на сходовій клітці свого під'їзду. Журналіст був доставлений в лікарню "швидкої допомоги", де помер від втрати крові.

За підозрою у його вбивстві було затримано чотирьох осіб. Убив його, за даними міліції, 17-річний підліток Ярослав Полушкін.