Користувачів Mail.ru повідомлять про нові листи по СМС

21 лютого 23:32

Користувачі Mail.ru і соціальної мережі «Мій світ» отримуватимуть оповіщення про нові повідомлення та пошту за допомогою СМС.

 

Цей проект був запущений Mail.ru спільно із стільниковими операторами російської «великої трійки».

СМС-оповіщення міститимуть посилання, при переході за яким нові повідомлення відкриватимуться в браузері мобільного телефону. При цьому мобільний трафік необхідно оплачувати згідно з розцінками операторів.

Крім листів, що приходять на обліковий запис користувачів Mail.ru, повідомлення також отримуватимуть і учасники соціальної мережі «Мій світ». Користувачам соціального сервісу приходитимуть оповіщення про особисті повідомлення й нові «мікропости» їхніх друзів.

Зазначено, що на особисті повідомлення, відправлені через «Мій світ», можна буде відповідати за допомогою СМС. Вартість подібного СМС у мережі "Вимпелкому" (бренд «Білайн») становитиме 2 рублі.

Користувачі сервісів Mail.ru мають самостійно вказати номер телефону, на який вони хочуть отримувати СМС-повідомлення. При цьому в налаштуваннях можна буде вибірково вказати контакти тих користувачів, від яких надходитимуть автоматичні повідомлення.

За матеріалами прес-служби Mail.ru