Київська влада має намір до кінця року затвердити стратегію розвитку столиці до 2025 року

02 листопада 16:07

Робота над стратегією розвитку Києва до 2025 року проходить завершальний етап, і столична влада розраховує прийняти остаточну редакцію документа до кінця поточного року, повідомив голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов.

 

«До кінця року ми маємо намір розглянути цей документ вже в цілому і прийняти його, щоб одразу розпочати подальшу реалізацію», - сказав він у ході круглого столу «Стратегія розвитку Києва: як буде виглядати українська столиця через 15 років, і яке місце бізнесу в її розвитку?» в Києві в середу, 2 листопада.

За словами А. Попова, мешканці міста внесли близько 6 тис. пропозицій для корекції попередньо схваленого Київрадою варіанту стратегії.

Як повідомлялося, Київрада в червні поточного року попередньо схвалила стратегію розвитку столиці на період до 2025 року. Згідно з рішенням Київради, протягом двох місяців Київська міськадміністрація має організувати і провести публічне громадське обговорення стратегії і за його результатами підготувати остаточний проект документа для затвердження Київрадою.