Зеленський заявив про звільнення голів Львівської та Закарпатської ОДА

24 грудня 16:19

Президент призначив керівників цих обласних держадміністрацій влітку.

 

Президент України Володимир Зеленський заявив про те, що звільнив керівника Львівської обласної держадміністрації Маркіяна Мальського і голову Закарпатської ОДА Ігоря Бондаренка. За словами Зеленського, він це зробив через відсутність результатів у зазначених областях.

"Я прийняв рішення звільнити двох голів обласних державних адміністрацій. Не через те, що вони якісь недосвідчені або нечисті на руку люди, а через те, що в цих двох областях ми не побачили жодних результатів", - заявив президент під час засідання Ради розвитку громад і територій у вівторок.

5 липня президент призначив Ігоря Бондаренка головою Закарпатської ОДА. Бондаренко уродженець Криму, підприємець з Мукачева, власник і засновник мережі кондитерських (ТМ Торговий дім Bondarenko).

В той же день Зеленський підписав указ про призначення керівником Львівської ОДА Маркіяна Мальського. Він адвокат, кандидат юридичних наук, голова західноукраїнської філії юридичної компанії Arzinger, автор трьох книг, понад 100 наукових і 300 публіцистичних статей.