Зеленський відповів на пропозицію про дебати та пообіцяв представити частину команди

31 березня 23:36

Але додав, що часу у нього мало.

 

Кандидат в президенти України, шоумен Володимир Зеленський заявив, що готовий прийти на дебати з чинним президентом Петром Порошенком і пообіцяв до кінця другого туру президентських виборів представити принаймні п'ять членів своєї команди.

"Я готовий. Я відкрита людина, я готовий до будь-якого інтерв'ю. У мене дуже мало часу в житті", - сказав Зеленський на брифінгу, відповідаючи на питання про те, чи готовий він вийти на дебати з Порошенком.

"До кінця другого туру хочу показати п'ятірку", - додав він.

Що стосується можливої перемоги Порошенко в другому турі, то Зеленський заявив, що не має наміру протидіяти українцям і "збирати намети і Майдани".

"Я воювати з суспільством не буду. Я збирати намети і Майдани, щоб захищати свою персону, якщо українці проти мене, не буду. Життя важливіше за все", - додав він.

Раніше в неділю Петро Порошенко висловив думку, що перед другим туром президентських виборів обов'язково повинні пройти передвиборчі дебати кандидатів.

Згідно з даними Національного екзит-полу станом на 20:00 шоумен Володимир Зеленський лідирує в першому турі голосування на виборах президента України з 30,6%, чинний глава держави Петро Порошенко набирає 17,8%, лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко - 14 , 2%.

Зазначимо, що другий тур президентських виборів відбудеться 21 квітня.