Зеленський шукає речника президента в соцмережах

30 квiтня 20:22

Новообраний президент оголосив конкурс на посаду свого прес-секретаря.

 

Новообраний президент Володимир Зеленський оголосив конкурс на посаду речника глави держави. Про це він заявив у відеозверненні, опублікованому в Facebook.

"Ми розпочинаємо перший конкурс - спікер Президента України. Умови дуже прості: якщо ти знаєш мінімум три мови - українська та англійська обов'язкові, якщо ти маєш певний досвід роботи у сфері журналістики або в публічній сфері, якщо ти готовий працювати 24/7, будь ласка, надішли резюме на електронну пошту, вказану в першому коментарі до цього відео (hr@ze2019.com), і ми почнемо робити це разом", - сказав Зеленський.

Як повідомлялося, 30 квітня ЦВК оголосила Володимира Зеленського переможцем президентських виборів в Україні. Суд розглянув два позови до ЦВК щодо затягування оголошення офіційних результатів виборів. Раніше Зеленський звинувачував ЦВК у позбавленні його можливості розпустити Раду, приводом для розпуску є відсутність в Раді коаліції.

Офіційні результати виборів будуть опубліковані в газетах "Урядовий кур'єр" і "Голос України" 3 травня. Через 30 днів відбудеться інавгурація новообраного президента.

Детальніше про можливості дострокового розпуску Ради читайте у статті Сергія Рахманіна "Дострокові парламентські вибори – міфи і реалії" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".