Зеленський представив в Ужгороді нового голову облдержадміністрації

06 липня 15:58

Ігор Бондаренко відомий на Закарпатті бізнесмен-кондитер.

 

Президент Володимир Зеленський представив нового голову Закарпатської облдержадміністрації Ігоря Бондаренка на нараді у місцевій митниці в Ужгороді. Напередодні Зеленський звільнив від тимчасового виконання обов'язків голови Закарпаття Івана Дурана.

54-річний уродженець Криму Ігор Бондаренко починав кар'єру військовослужбовцем, звільнився з армії на початку 1990-х років. Став відомий на Закарпатті завдяки своєму кондитерському бізнесу.

Як повідомляє пресслужба президента, на початку 2000-х років Бондаренко став держчиновником, пройшовши шлях від заступника голови Мукачівської районної державної адміністрації до директора адміністративного департаменту Міністерства юстиції.

Нагадаємо, що в суботу, 6 липня, президент Володимир Зеленський також представив у Львові новопризначеного голову Львівської облдержадміністрації Маркіяна Мальського.

Раніше Кабінет міністрів погодив призначення на посаду голів восьми обласних державних адміністрацій кандидатів, запропонованих президентом Володимиром Зеленським. Йдеться про Донецьку, Закарпатську, Київську, Луганську, Львівську, Одеську, Херсонську та Черкаську області.