Зеленський поїде з візитом до Лукашенка

31 липня 13:46

Президент Білорусі готовий прийняти президента України у будь-який час.

 

Президент Білорусі Олександр Лукашенко запросив президента України Володимира Зеленського відвідати Білорусь у будь-який час і в будь-якому форматі, повідомили в пресслужбі білоруського лідера за підсумками телефонної розмови президентів.

"Олександр Лукашенко запросив президента України відвідати Білорусь у будь-який час і в будь-якому форматі. Володимир Зеленський це запрошення із задоволенням прийняв", - йдеться в заяві.

Також у пресслужбі додали, що Зеленський ще раз підтвердив запрошення, раніше надіслане на адресу глави білоруської держави, відвідати Україну в рамках ІІ Форуму регіонів Білорусі та України, який відбудеться в жовтні цього року в Житомирі.

"Лукашенко прийняв запрошення, зазначивши, що як ініціатор і співавтор даного заходу бачить його високу ефективність і користь для економік", - додали у відомстві.

Нагадаємо, раніше президент Білорусі Олександр Лукашенко прийняв запрошення президента України Володимира Зеленського взяти участь у форумі регіонів у жовтні 2019 року в Житомирі.