Зеленський повинен керуватися законом — оглядач

19 травня 09:21

Необхідно відкрито інформувати про хід слідства, знахідки або їх відсутності.

 

То що ж робити президентові Зеленському, який не з власної волі потрапив у протистояння між Трампом і Байденом? Кого з них підтримати? Професіонали, які вболівають за країну, пропонують - закон. У жодному разі не можна ставати на той чи інший бік, треба постаратися пройти без втрат не просто між Сціллою й Харібдою, а, як учили класики, - "поміж крапельками". Що робити з розслідуванням "українського втручання" в американські вибори 2016 р. та справи Злочевського-"Бурісми"-Байденів? Розслідувати. Чесно, за законом.

Про це у своїй статті для DT.UA пише Тетяна Силіна. На її думку, необхідно відкрито інформувати про хід слідства, знахідки чи їх відсутність американську сторону.

"Необхідно спілкуватися - і з демократами, і з республіканцями. З першими - переважно про цінності, глобальні питання та проблеми людства. З другими - переважно про ціни, економічну співпрацю та можливості американського бізнесу в нашій країні. З тими й другими - про необхідність підтримки України у проведенні кардинальних реформ та протистоянні агресорові. І, якщо все це вдасться зробити, нам, за великим рахунком, буде однаково, хто сидить в Овальному кабінеті - республіканець чи демократ", - підкреслює оглядач.

Детальніше про закулісну дипломатію між США та Україною читайте в статті Тетяни Силіної "У позі Зю" в тижневику "Дзеркало тижня. Україна".