Єфремову вручили обвинувальний акт у справі про державну зраду

03 сiчня 19:36

Екс-голові фракції Партії регіонів у Верховній Раді VII скликання інкримінують держзраду, сприяння терористичної організації та посягання на територіальну цілісність України.

 

Колишньому голові фракції Партії регіонів у Верховній Раді сьомого скликання Олександрові Єфремову у вівторок, 3 січня, вручили обвинувальний акт.

Як повідомив адвокат Єфремова Олександр Мельников, обвинувальний акт був вручений підозрюваному і двом його захисникам.

Як повідомлялося, 9 грудня Генпрокуратура завершила досудове розслідування відносно Олександра Єфремова, якого у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 1 ст. 258-3 (організація та сприяння терористичній організації), ч. 3 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і державний суверенітет України), ч. 3, ч. 5 ст. 27, ст. 341 (захоплення державної будівлі) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Апеляційний суд залишив під вартою фігуранта "справи Єфремова" екс-регіонала Медяника

24 листопада Печерський суд Києва продовжив арешт Олександра Єфремовадо 22 січня 2017 року.

Нагадаємо, Олександр Єфремов був затриманий 30 липня. ГПУ оголосила підозру Єфремову за трьома статтями, в т.ч. у вчиненні умисних дій з метою зміни територіальних меж України, а також сприяння створенню терористичної організації "ЛНР". 7 серпня по цій справі був затриманий колишній народний депутат від Партії регіонів Володимир Медяник.