Янукович звільнив віце-прем'єр-міністра Тихонова

01 червня 12:28

Президент України Віктор Янукович звільнив з посади віце-прем'єр-міністра України - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Віктора Тихонова.

 

Про це йдеться в указі президента 639/2011, розміщеному на офіційному сайті голови держави.

Нагадаємо, В.Тихонов у Верховній Раді VI скликання обіймав посаду заступника лідера фракції "регіоналів" Віктора Януковича. Був членом Комітету ВР з питань бюджету.

З 11 березня 2010 року обіймав посаду віце-прем'єр-міністра України з питань регіональної політики в уряді Миколи Азарова. 9 грудня 2010 року у результаті адмінреформи став віце-прем'єр-міністром - міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Як повідомлялося, 17 травня за відсутність успіхів у реформуванні галузі охорони здоров'я голова держави звільнив міністра охорони здоров'я Іллю Ємця.

Раніше ZN.UA писало про те, що, окрім І.Ємця, у найближчому майбутньому вірогідні відставки міністра освіти Дмитра Табачника, міністра культури Михайла Кулиняка, віце-прем'єра Віктора Тихонова, а також міністра оборони Михайла Єжеля. При цьому відставку М.Азарова відкладено до вищої точки кипіння у суспільстві.