Янукович заявив, що підвищує соціальні пільги

18 листопада 06:29

Забезпечуючи й зберігаючи стабільне економічне зростання, Україна працює на збільшення довіри з боку своїх партнерів. Таку думку президент України Віктор Янукович висловив, відповідаючи на запитання журналістів в Одесі, повідомляє прес-служба глави держави.

 

«Україна заслуговує на довіру партнерів – вона сьогодні зберігає стабільне економічне зростання», – сказав глава держави. Відтак, наголосив він, збереження росту економіки залишається для влади надзвичайно важливим питанням. «Ми робимо все необхідне у цьому плані», – додав Віктор Янукович.

Україна, зауважив президент, як і весь світ, нині переживає непрості часи – але владі вдається відновлювати зростання економіки та підвищувати соціальні виплати. Саме економічна стабільність у країні забезпечить покращення якості життя громадян, наголосив глава держави.

Нагадаємо, 15 листопада донецькі чорнобильці оголосили безстрокове голодування з вимогою повернути їм колишній рівень пенсій.

У той час, як прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що всі чорнобильці повинні отримувати однакові пенсії, а закони про підвищення їм соцвиплат - популістські.