Янукович не дозволив приватизацію Одеської кіностудії

04 лютого 01:52

Президент України Віктор Янукович підписав Закон «Про призупинення приватизації пакета акцій, що належать державі у статутному фонді Закритого акціонерного товариства «Одеська кіностудія». Про це в четвер, 3 лютого, повідомила прес-служба глави держави.

 

Верховна Рада України прийняла 14 січня закон, згідно з яким тимчасово, до прийняття закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення умов для відновлення українського кіномистецтва, припинено приватизацію і заборонено внесення з боку держави до статутних фондів господарських товариств усіх форм власності пакету акцій, який належить державі в статутному фонді закритого акціонерного товариства «Одеська кіностудія», а також передачу його в заставу.

Кабінету Міністрів було доручено забезпечити виконання цього закону й у тримісячний термін з дня його опублікування розробити і подати на розгляд Верховної Ради законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення умов для відновлення українського кіномистецтва».

За матеріалами прес-служби президента України