"Я людина, яка "хворіє" цієї країною" — Зеленський заявив, що відрізняється від Порошенка

20 травня 15:23

"Я поважаю цю країну і поважаю громадян України, поважаю українську мову, поважаю кожного".

 

Президент України Володимир Зеленський зазначив, що усім відрізняється від свого попередника – п'ятого очільника держави Петра Порошенка, "як фізично, так і як президент". Про це Зеленський зазначив під час прес-конференції в Маріїнському палаці.

"Я всім відрізняюсь від Порошенка - як фізіологічно і як Президент. Я чесна, порядна людина, яка дійсно "хворіє" цією країною, я, дійсно, може, не так гарно спілкуюсь українською мовою, як президент Порошенко, так і є, але я такий, який я є. Я поважаю цю країну і поважаю громадян України, поважаю українську мову, поважаю кожного", - відповів Зеленський на запитання, чим він відрізняється від колишнього президента Петро Порошенка.

Читайте також: В останній країні Європи зафіксували коронавірус

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський під час пресконференції 20 травня, відповідаючи на питання, чи вважає він, що став вироком попередньому президенту України Петру Порошенку, відповів, що впевнений в цьому.

"Ви ж бачили і вчорашній скандал", - сказав Зеленський, маючи на увазі "плівки Деркача", через які Офіс генпрокурора відкрив на Порошенка справу про "державну зраду".

Під час виборчої компанії тоді ще кандидат в президенти Зеленський в ході дебатів заявив чинному главі України Петру Порошенку, що він є його "вироком": "Я не ваш опонент, я ваш вирок". Він також пообіцяв "посадки вже навесні".