"Я хочу, щоб Макс повернувся" - Зеленський підтримав Нефьодова

20 травня 12:23

Зеленський висловив слова підтримки колишньому керівнику митниці Максу Нефьодову.

 

Президент України Володимир Зеленський висловив слова підтримки колишньому керівнику митниці Максу Нефьодову під час пресконференції за підсумками першого року президентсва у середу, 20 травня.

"У мене дуже нормальне до неї ставлення", - сказав Зеленський, підкресливши, що на митниці тривають пропаганда і хабарництво.

"Я йому пропонував: "Давай змінимо законодавство, давай на час боротьби з контрабандою змінимо законодавство ... Давай зробимо окремі воєнізовані загони, які зайдуть на митницю і повністю зупинять контрабанду", - заявив президент.

За його словами, результатом діяльності митниці для України стали "мінус десятки мільярдів гривень" і "ненаповненість бюджету".

"Я хочу, щоб Макс повернувся. Він може працювати і в Офісі президента і вести окремі проекти, які він зможе довести до позитивного результату", - резюмував Зеленський на пресконференції.

"Таким чином, Зеленський послав однозначний сигнал групі Коломойського-Шарія, які влаштували цькування Нефедова в соціальних мережах протягом останніх місяців, вибравши його мішенню для нападок", - написав у Telegram колишній журналіст-розслідувач Сергій Лещенко.

Читайте також: Зеленський впевнений: став вироком Порошенку

Раніше, відповідаючи на питання про призначення друзів на керівні посади, Зеленський заступився за Венедиктову, Єрмака і Шмигаля і заявив про кадровий голод у країні. За його словами, зараз складно знайти людей, які були б і професійними, і чистими.