Володимир Зеленський зустрівся з олігархом Ігорем Коломойським в Офісі президента

10 вересня 21:07

Розмова стосувалася енергетичної сфери та бізнесу

 

Президент Володимир Зеленський зустрівся з олігархом Ігорем Коломойським. Про це повідомив Офіс Президента.

За перші півгодини новина, опублікована на офіційній сторінці Офісу президента у Facebook, набрала рекордну кількість переглядів і коментарів, і далеко не всі були приємними. Багато коментуючих пропонували проводити зустрічі не тільки з олігархами, але і зі звичайними ФОП, за яких зараз взялися в уряді та Раді.

Раніше, в інтерв'ю ЦЕНЗОР.НЕТ олігарх Ігор Коломойський сказав, що держава повинна націоналізувати великі "державотворчі підприємства", а також підприємства з "поганою екологією".

"Для порятунку України необхідна загальна націоналізація великих державотворчих підприємств плюс націоналізація розробки надр землі, тобто в кількох галузях нам потрібен державний капіталізм", - сказав олігарх.

Відповідаючи на питання, чи підтримує він кримінальну справу СБУ щодо "Арселорметал Кривий Ріг", Коломойський сказав: "Я не просто підтримую, я вважаю, що потрібно відбирати підприємства, де погана екологія, віддавати державі і займатися очищенням. При Радянському Союзі з цим боролися, там якщо ти не зробив чогось, то за хабар відкупитися було не можна".