Виборчий штаб Гриценка очолив Віктор Чумак

10 грудня 13:52

"Хвиля" і "Громадянська позиція" підуть разом на президентські та парламентські вибори.

 

Виборчий штаб кандидата в президенти Анатолія Гриценка очолить депутат Віктор Чумак. Про це в понеділок, 10 грудня, на спільному брифінгу заявив особисто Гриценко.

"Начальником штабу уже призначений Віктор Чумак. Ми в п‘ятницю провели засідання спільних штабів і далі будемо рухатися", - зазначив Гриценко.

У свою чергу Віктор Чумак заявив, що прийняв рішення не висувати свою кандидатуру в президенти, а підтримати Анатолія Гриценка у ролі кандидата від демократичної опозиції, тому штаби Віктора Чумака і Анатолія Гриценка об'єднуються.

Також Громадянський рух "Хвиля" і "Громадянська позиція" підуть разом на президентські, парламентські та місцеві вибори.

Зазначимо, що згідно з даними опитування соціологічної групи "Рейтинг", українці вважають лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка найкращим кандидатом від демократичної опозиції на виборах президента України, які повинні відбутися в березні наступного року. В цілому, 40% українців вважають, що демократична опозиція має висунути єдиного кандидата на президентські вибори.