В АП підтвердили зустріч Януковича і Коморовського у Києві

25 листопада 12:54

Президент України Віктор Янукович зустрінеться з президентом Республіки Польща Броніславом Коморовським у понеділок, 28 листопада.

 

Як повідомляє прес-служба президента з посиланням на голову адміністрації президента України Сергія Льовочкіна, зустріч відбудеться в рамках робочого візиту Б.Коморовського.

За словами С.Льовочкіна, під час перемовин на найвищому рівні сторони приділять пріоритетну увагу темі європейської інтеграції України, зокрема Угоді про асоціацію Україна - ЄС. Враховуючи поточне головування Польщі в Європейському Союзі, особливу увагу буде зосереджено на забезпеченні успішного проведення Саміту Україна-ЄС у Києві, додав голова адміністрації.

Програма візиту Б.Коморовського також передбачає участь голів держав у поминальній церемонії за жертвами тоталітаризму на території Національного історико-меморіального комплексу «Биківнянські могили».

«За останній рік це буде вже дев'ята зустріч президентів України та Польщі, що свідчить про дієвість стратегічного партнерства між двома державами», - підсумував С.Льовочкін.

Як повідомлялося, на зустрічах президентів в основному обговорювалася тема переслідувань української опозиції. За інформацією ZN.UA, не стане винятком і майбутня розмова.