В "УКРОПі" повідомили про затримання Корбана

24 грудня 22:44

Перед цим співробітники ГПУ і СБУ почали обшук у квартирі політика.

 

Співробітники правоохоронних органів примусово вивели лідера партії "УКРОП" Геннадія Корбана з його квартири в Дніпропетровську і відвезли у невідомому напрямку, повідомила голова прес-служби політсили Євгенія Кравчук на своїй сторінці у Facebook пізно ввечері у четвер, 24 грудня.

"Корбана примусово вивезли правоохоронці. За попередніми даними, його везуть у Київ", − написала Кравчук.

Корбана примусово вивезли правоохоронці з його помешкання. За попередніми даними везуть на Київ

Опубліковано Yevheniya Kravchuk 24 грудня 2015 р.

Раніше Кравчук повідомила про обшук у квартирі Корбана. За словами прес-секретаря "УКРОПу", співробітники СБУ і ГПУ, виламуючи двері, наказали всім лягти на підлогу.

Для проведення слідчих дій правоохоронці прибули на шести автобусах.

"У квартирі Геннадія Корбана проходить обшук. Мотиви невідомі. За законом, проводити слідчі дії вночі заборонено", − написала Кравчук на своїй сторінці в Facebook о 21:59.

ТЕРМІНОВОПрямо зараз у квартирі Gennady Korban у Дніпропетровську відбувається обшук представниками СБУ і Генпрокуратури...

Опубліковано Yevheniya Kravchuk 24 грудня 2015 р.

Пізніше прес-служба партії опубліковала відео, на якому видно, що Корбана у супроводі спецпризначенців забирає карета швидкої допомоги.

Читайте також: Ложкін не вважає Корбана людиною Коломойського

Нагадаємо, 31 грудня закінчується термін домашнього арешту Геннадія Корбана.

31 жовтня правоохоронці затримали Корбана в рамках спецоперації з ліквідації Організованого злочинного угруповання у Дніпропетровську. Йому було оголошено підозру у вчиненні декількох злочинів, зокрема, викраденні людини та розкраданні коштів. В ніч на 6 листопада Печерський районний суд Києва прийняв рішення про запобіжний захід для Корбана у вигляді домашнього арешту.