В Україні з'явилася "партія тролів"

22 травня 21:33

Партія отримала реєстраційний номер 22 травня.

 

В Україні офіційно зареєстрована "партія тролів" під назвою "Демократична сокира". Відомості про нову політсилу 22 травня внесені в Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

"Політична партія "Демократична сокира" з ЄДРПОУ 43012606 сьогодні вранці була внесена в Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, з чим я нас всіх і вітаю", - йдеться в повідомленні партії.

Зазначається, що реєстрація партії зайняла "космічну кількість часу". У той же час інші партії витрачають значно менше зусиль на створення - шляхом придбання готової партії і перейменування.

Нагадаємо, так раніше партія "Голос" Святослава Вакарчука була створена на основі вже готової політсили. За даними останнього соцопитування, у Верховну Раду проходять партія "Слуга народу" - 43,8%, на другому місці-Опозиційна платформа - 10, 5%, БПП - 8,8%, Батьківщина -7, 3%. Також в Раду проходять партія "Сила і честь" та "Голос" Святослава Вакарчука.

Дострокові вибори в Раду мають відбутися 21 липня.