У штабі Зеленського сказали, що порівняння України з порноактрисою було просто жартом

03 квiтня 22:49

На виступі в Юрмалі в 2016 році нинішній кандидат в президенти України Володимир Зеленський порівняв Україну з порноактрисою.

 

У штабі кандидата в президенти, переможця першого туру Володимира Зеленського вважають, що виступ актора в Юрмалі в 2016 році було просто сатиричним номером.

Жарт Студії "Квартал-95", яку виголосив кандидат в президенти Володимир Зеленський, про Україну як порноактриси, абсолютно невдала, але вона залишається жартом. Про це в ефірі Громадського заявила Ірина Венедиктова, радник Зеленського з правових питань.

"Я спеціально переглянула цей сюжет, який був в Юрмалі... Там мова йде не про жінку легкої поведінки, там було про порноактрису ... Я вважаю, що це абсолютно невдалий жарт, але давайте залишимося на тому, що це був жарт. і з чим вона пов'язана? вона пов'язана з болем людини, який їздить по світу і бачить ставлення до українців і до гастарбайтерам з України ", - сказала Венедиктова, коментуючи жарт, яку Зеленський виголосив під час концерту в Латвії в 2016 році.

Порівнявши України з порноактрисою з німецького кіно для дорослих, гуморист сказав: "Вона готова прийняти в будь-якій кількості, з будь-якого боку".

Раніше, в травні 2014 року, Володимир Зеленський у випуску для росіян "Чисто news" також пожартував про Україну, сказавши, що "... російські війська стоять на кордоні, просто український кордон відсувають трошки вперед ..."

Радник Зеленського заявила, що курс шоумена "буде стовідсотково проєвропейським".

[Article_attached position = "1"]

У неділю, 31 березня, відбувся перший тур виборів президента України. Для голосування на 199 територіальних округах в Україні і одному закордонному були відкриті майже 30 тисяч виборчих дільниць. Явка виборців склала 63,48%, у виборах взяли участь майже 19 мільйонів українців. На пост глави держави претендували 39 кандидатів.

Жоден з кандидатів не зміг заручитися підтримкою абсолютної більшості виборців. За підсумками обробки 99,99% протоколів, Володимир Зеленський - 30,24%, Петро Порошенко - 15,95%.

Другий тур президентських виборів відбудеться 21 квітня.