В ОП підтвердили дату прес-конференції Зеленського

19 травня 10:50

Офіс президента відкрив акредитацію для журналістів.

 

У середу, 20 травня відбудеться прес-конференція президента Володимира Зеленського. На сайт Офісу президента повідомили про відкриття акредитації для журналістів.

"У середу, 20 травня, відбудеться прес-конференція президента України Володимира Зеленського. Початок о 10:30", - йдеться в анонсі.

Прес-конференція відбудеться в парковій частині Маріїнського палацу. Вхід через Маріїнський парк з боку Кабінету міністрів України.

"У зв'язку з карантинними заходами, впровадженими в країні для протидії поширенню епідемії COVID-19, кількість представників засобів масової інформації, які зможуть взяти участь у заході, буде обмеженим. Прохання від одного ЗМІ акредитувати одного журналіста, а також одного фотографа або відеооператора", - додали в Офісі президента.

Згідно з повідомленням, надіслати заявку на акредитацію можуть до 15:00 19 травня. Зазначиом, що напередодні про прес-конференції повідомила низка ЗМІ

Читайте також: На найближчих президентських виборах знову переміг би Зеленський – опитування

При цьому Володимир Зеленський не давав традиційну для українських президентів прес-конференцію з нагоди першого року на посаді. Замість цього Офісу глави держави опублікував фільм "Рік президента Зеленського".

Тоді в ОП заявляли про те, що Зеленський взагалі не планує давати прес-конференцію до кінця карантину, щоб журналісти змогли поставити запитання вживу, а не через монітор комп'ютера.