В Офісі Зеленського розповіли, хто оплатив фільм "100 днів президента"

10 вересня 11:24

Телевізійним "інтерв'ю" замінили прес-конференцію зі звітом про перші результати роботи Зеленського на посаді голови держави.

 

Телефільм "100 днів президента Володимира Зеленського", в якому колишній актор і чинний президент України відповідав на запитання актора Станіслава Боклана, оплатила рідна студія Зеленського "Квартал 95".

Фільм у форматі інтерв'ю і за участю професійних акторів, який замінив традиційну прес-конференцію за участю журналістів, транслювався на телеканалі "1+1" 31 серпня.

У прес-службі Володимира Зеленського пообіцяли згодом відповісти на всі запитання журналістів, що накопичилися за час його президентства, "можливо, навіть восени".

"За інформацією, наданою Директоратом з питань інформаційної політики, до Офісу президента України звернулося ТОВ "Студія "Квартал 95" із проханням про інтерв'ю голови держави для фільму "100 днів Президента України Володимира Зеленського", - йдеться у відповіді Офісу президента на запит "Українських новин".

При цьому в ОПУ не відповіли на запитання про вартість телефільму у форматі інтерв'ю, пославшись на те, що "Офіс президента України не володіє інформацією щодо вартості виготовлення вказаної програми".

Раніше на Банковій обіцяли провести прес-конференцію за підсумками 100 днів президентства Володимира Зеленського. На початку серпня про такі плани повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

Згодом від цієї ідеї відмовилися на користь фільму "100 днів президента Зеленського". Формат ретельно зрежисованого "інтерв'ю" без гострих і незручних питань відмінно вписався у концепцію Зе!Команди, що воліє спілкуватися із суспільством за допомогою соцмереж і відеороликів, без "посередництва" журналістів.