В Адміністрації Президента заявили про непричетність до провокаційних бордів з Порошенком

15 квiтня 05:20

Борди у стилістиці Петра Порошенка зі словом "Кінець" могли розмістити інші люди – в Адміністрації навіть назвали одне ім'я.

 

Команда президента України Петра Порошенка не має ніякого відношення до провокаційних рекламних бордів у його стилістиці та з написом "Кінець", заявив завідувач відділом Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації Президента Володимир Горковенко у коментарі "Громадському".

"Та Ви смієтеся? Ми ж не такі вже й ідіоти, щоб таке вішати, таку дурість. Ми взагалі намагаємося обережно підходити до таких речей після бордів із Путіним", – обурився чиновник на задане питання.

Горковенко припустив, що поява провокаційних рекламних бордів може бути пов'язана з мером Черкас Анатолієм Бондаренком, так як, за інформацією заввідділом, саме з Черкас почали надходити перші повідомлення щодо антиреклами.

"Він (Бондаренко – ред.) формально є представником "Батьківщини", а неформально, відповідно до того, що говорять люди з політичних кіл Черкас, він активно включився у виборчу кампанію Зеленського", – заявив Горковенко.

Борди, виконані в стилістиці агітаційних матеріалів штабу Порошенка і написом "Кінець" з'явилися у регіонах вранці 14 квітня. Користувачі соціальних мереж публікували фотографії провокаційної антиреклами, зроблені у Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Черкасах та інших містах.

У поліції пообіцяли знайти і покарати замовників і виконавців цієї антиреклами. Борди будуть видалені силами комунальних служб тих міст, в яких провокаційні рекламні плакати встигли з'явитися.