Уряд призначив 11 заступників та державних секретарів

25 вересня 15:48

Зокрема заступників призначили чотирьом міністрам.

 

Кабінет міністрів України призначив 11 заступників міністрів та державних секретарів, повідомила пресслужба уряду. Вказано, що кадрові зміни відбулися під час засідання Кабміну, 25 вересня.

Так, у Міністерстві фінансів призначили заступника міністра Павла Ходаковського та державного секретаря міністерства Костянтина Ващенка.

У Міністерстві у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб уряд призначив першого заступника Антона Колумбета.

У Міністерстві цифрової трансформації призначили державного секретаря відомства Олександра Риженка.

У Міністерстві юстиції заступником міністра з питань виконавчої служби став Андрій Гайченко.

Також у Міністерстві внутрішніх справ уряд призначив Сергія Ярового першим заступником голови МВС та п'ятьох заступників – Сергія Гончарова, Тетяну Ковальчук, Антона Геращенка, Катерину Павліченко та Олександра Гогілашвілі. У міністерстві також розповіли, чим займатимуться новопризначені заступники.

Як повідомлялося, Кабінет міністрів звільнив очільників низки відомств, зокрема Нацагентства з питань державної служби, Держагентства з питань резерву та Укртрансбезпеки. Також під час сьогоднішнього засідання уряд погодив звільнення голови Нацполіції Сергія Князєва та призначив на його місце Ігоря Клименка.