У перший день весни Тимошенко запросили до ГПУ

28 лютого 16:42

У вівторок, 1 березня, лідера партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко на 10:00 ранку викликають до Головного слідчого управління Генеральної прокуратури.

 

У вівторок, 1 березня, лідера партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко на 12:00 ранку викликають до Головного слідчого управління Генеральної прокуратури.

Нагадаємо, 20 лютого Тимошенко заявила, що слідчі Генеральної прокуратури України вкотре ставлять їй обвинувачення за одними і тими ж справами.
27 січня Генпрокуратура порушила проти Тимошенко справу за підозрою в тому, що вона, будучи прем'єром, використала не за призначенням 67 мільйонів гривень з державного бюджету, що були виділені під гарантію уряду на закупівлю і ввезення в країну 1 тис. автомобілів Opel Combo в якості машин швидкої допомоги .
Також Тимошенко звинувачують у нецільовому використанні 380 мільйонів євро, які Україна отримала за Кіотським протоколом.
25 січня Генпрокуратура відмовилася дозволити Тимошенко відвідати Брюссель на запрошення Європейської народної партії 31 січня - 4 лютого. У Генпрокуратурі пояснили, що до компетенції слідчого не входить вирішувати питання про надання Тимошенко право відвідати Брюссель.
За матеріалами прес-служби БЮТ