У МОЗ не знають, куди направити Луценка на обстеження та лікування

14 вересня 13:11

Міністерство охорони здоров'я на даний момент не надало список лікувальних установ, куди можна було б доставити екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка для обстеження та лікування.

 

Про це ZN.UA повідомила прес-секретар «Народної-Самооброна» Лариса Сарган з посиланням на народного депутата від фракції НУ-НС Юрія Гримчака після зустрічі з в.о. начальника СІЗО Євгеном Домбровським.

За словами депутата, у керівництва СІЗО є рішення Печерського районного суду м. Києва на ім'я СІЗО та начальника конвойного полку про дозвіл на доставку Юрія Луценка до лікувального закладу.

Ю.Гримчак зазначив, що немає листа з Міністерства охорони здоров'я з переліком тих медичних установ, в яких могли б надати належну медичну допомогу Ю.Луценку.


Нагадаємо, сьогодні Печерським районним судом Києва надано дозвіл на інструментальне дообстеження стану здоров'я Юрія Луценка за межами СІЗО.

9 вересня Ірина Луценко заявила про те, що стан здоров'я її чоловіка Юрія Луценка значно погіршився.


1 вересня дружина екс-міністра Ірина Луценко заявила, що лікарі констатували у Ю.Луценка цироз печінки.

2 вересня Державна пенітенціарна служба заявила про відмову колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка від обстеження медиками Міністерства охорони здоров'я.