У Зеленського відхрестилися від опитування у соцмережі про розпуск Ради

23 квiтня 11:50

Опитування з'явилося сьогодні вранці.

 

У команді новообраного президента України Володимира Зеленського заявили про те, що вони не мають ніякого відношення до сторінки у Facebook, на якій опублікували опитування щодо доцільності розпуску Верховної Ради, передає "Українська правда".

"Ні. Ми не знаємо, що це за сторінка", - повідомив керівник "Зе!Діджитал" Михайло Федоров.

Сторінку "Володимир Зеленський – слуга народу" створили у соцмережі 26 грудня 2018 року. На головному фото зазначено, що це "сторінка підтримки". При цьому в профілі не один раз публікували фото Зеленського, опитування нібито від імені новообраного президента, відео звернення Зеленського та знущальні чи образливі фото та фотожаби.

Читайте також: Савченко має намір підтримати політику Зеленського

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський нібито опублікував опитування на сторінці в Facebook "Володимир Зеленський – Слуга народу" про достроковий розпуск українського парламенту - Верховної Ради. "Ви підтримуєте достроковий розпуск Ради?" – йдеться в описі посади.

21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів президента України. За підсумками опрацювання майже 100% протоколів, за Володимира Зеленського проголосували понад 73% виборців, за Петра Порошенка – майже 24,5%.

Детальніше про президентську кампанію читайте в спецтемі DT.UA "Вибори-2019".